logo

AMTS 2014: Nemzetközi autó, motor és tuning show 2014 fotók és beszámoló

Koránkelés, beszállás, trailer, kiszállás, pakolás, ujjlenyomat takarítás az üvegről és a karosszériáról.

Nagyjából ezekkel az eseményekkel telt a készülődés az idei Tuning Show-ra. A Cseke Team a VW Depo Magazinnal közösen idén összesen 8 autóval képviselte a német vonalat.

Volt közöttük olyan, amellyel már találkozhattatok (pl. a nagy sikerű kék Golf 4 a tavalyi Golf találkozón), de voltak új projektek is, mint a gyönyörű, bár egyelőre félkész VW bogár, vagy épp az egyik legnagyobb teljesítményű Porsche, a fehér GT3, melyet joggal kereszteltünk át Erős Porschéra 🙂

A kiállításon lépett színpadra először a Volkswagen Polo R WRC, melyet kiváló érzékkel utánzott a pódiumon egy srác, akinek ezúton is gratulálunk a produkciójához, igazán emlékezetesen mutatta be a dízel, „vényóc”, a turbó 4 henger és még sok más motor hangját. Volt autószimulátor is, láthattunk amerika és import (főleg japán) modelleket és sok hazai és külföldi tuner igényesen vagy épp trendin megépített autóját.

Alapvetően három fedett és több kültéri helyszín volt. A fő pavilonban voltak az autók, mellette az oldtimer részleg, és természetesen volt motoros pavilon is. A nyitott részen motoros bemutatók és drift részleggel is találkoztunk, ahol BMW-vel és Ladával égették a gumikat. Egy nap is kevés, hogy mindent végigjárjunk, mi mégis igyekeztünk mindenhol ott lenni és néhány fotóval megmutatjuk nektek miről maradt le, aki idén nem volt ott. Reméljük, jövőre a nagy tömeg ellenére az is kilátogat, aki eddig ódzkodott a rendezénytől, hiszen sok különleges és szép járművet láthattunk a Hungexpón.