logo

Golf találkozó fotók 2013 Hungaroring

Második alkalommal szervezte meg a Volkswagen Magyarország a Golf találkozót.

Hűvös, szeles, de szerencsére napos időben volt részünk a Hungaroringen. Korán keltünk, hogy minden autónk időben és kellően szép állapotban gördülhessen ki műhelyünkből, és oda is érjünk a nyitásra.

Az idei találkozón a szervezők Hooligans koncerttel, 3D autószimulátorral, gyerekprogramokkal, tuning-műhellyel és egy különleges Volkswagen Castrol Cup versennyel kedveskedtek az ide látogatóknak.

Különleges Guiness-rekord kísérletre is sor került, melyen a tervek szerint 534 Volkswagen Golf-ból egy stílusos „GOLF” feliratot kell kirakni a szervezőknek – azokból a Golfokból, amivel mi, látogatók érkezünk. A rekordkísérlet sikerrel zárult, jelen pillanatban még nem tudjuk hány VW Golfot sikerült felülről, az égből lefotózni az egész nap fent cikázó helikopternek, de sikerült és ez nagy eredmény! Jó érzés látni, amikor mi, a Volkswagen márkát szerető tulajdonosok így összefogunk és valami igazán nagy dolgot hajtunk végre.

A rendezvény alatt bemutattak három, előzőleg szakmai zsűri által kiválasztott autót, melyből kettő a mi munkánkat dicséri (egy zöld Oldtimer minősítéssel rendelkező VW Golf 1-et, amit már ismerhettek korábbról), illetve egy kék színű VW Golf 4 autót, melyre tulajdonosa másfél évig várt, hogy átvehesse. Az autó nemrég kész lett, és most élőben is jól szerepelt. A harmadik autó szintén egy VW Golf 1 volt, a 20 éves tulajdonos nagyon büszke volt és lehetett is autójára, hiszen bevallása szerint a legnagyobb munkát saját maga végezte. Mi is gratulálunk neki és kívánjuk, hogy további ilyen szép járművek kerüljenek ki a kezei alól.

A találkozó jól sikerült, jól éreztük magunkat, a résztvevők számából és a programok minőségét elnézve a többi látogató is. Köszönjük a Volkswagen Magyarország egész csapatának, hogy egy ilyen remek rendezvénnyel örvendeztettek meg minket, a legnagyobb VW-rajongókat.

Addig is tekintsétek meg a több, mint 200 fotóból álló galériánkat, ahol azok is megcsodálhatják a kint lévő autókat és hangulatot, akik valamiért lemaradtak a rendezvényről.

Reméljük, jövőre ők is el fognak jönni, 2014-ben találkozunk ugyanitt!